PVC VLOER

PVC Vloer nodig? Gewoon, bij Veltman

Kies de PVC vloer die bij jou past

PVC is enorm populair. En dat is niet voor niets. Deze mooie kunststofvloeren hebben dezelfde uitstraling als een houten vloer, zijn onderhoudsvriendelijk én geschikt als topvloer voor vloerverwarming. De praktische eigenschappen zijn eindeloos. PVC is ook perfect als je last hebt van allergieën. De moderne vloeren zijn hygiënisch, vochtbestendig en eenvoudig schoon te houden. Kies bij Veltman Vloeren uit veel verschillende kleuren en designs. Allemaal van hoge kwaliteit, tegen een goede prijs.

Voordelen van PVC

R

Geluiddempend

R

Onderhoudsvriendelijk

R

Slijtvast

R

Vochtbestendig

R

Voelbare houtstructuur

R

Zeer geschikt voor vloerverwarming

Betrouwbaar, eerlijk en dichtbij

Een open gesprek en eerlijk advies: dat krijg je bij Veltman Vloeren. Ik kom graag persoonlijk bij je langs. Samen bekijken we wat jij zoekt en welke mogelijkheden er zijn. Ik neem diverse grote vloerstalen mee. Zo zien we direct wat werkt en wat niet. Ik doe wat ik beloof: er zijn geen addertjes onder het gras of kosten naderhand. Wat je wel krijgt? Glasheldere offertes, één betrouwbaar aanspreekpunt en een prachtige kwaliteitsvloer.

 

Compleet met mijn legservice

Een PVC vloer is dunner dan een laminaatvloer en een egale ondergrond is essentieel. Kies je voor de vakkundige legservice van Veltman Vloeren? Dan ga je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik neem het egaliseren en het leggen van de vloer uit handen, inclusief transport naar jouw woning of kantoor. Ideaal! Zo heb je namelijk één aanspreekpunt voor alles. Dat werkt snel en efficiënt.

Daarom Veltman

√ Betrouwbaar, integer en dichtbij | Geen mooie praatjes of gedoe

√ Geen onverwachte kosten achteraf | Eerlijke, heldere offertes

√ Producten van hoge kwaliteit | Gerenommeerde merken

√ Uitstekende legservice | Vakmanschap door Veltman zelf