Traprenovatie

Een unieke trap? Gewoon, bij Veltman

Ga voor een trap die past bij jouw huis

De trap geeft karakter aan jouw huis. Is de trap nog in goede staat, maar is hij beschadigd of oud? Met een traprenovatie heb je in een handomdraai een nieuwe, moderne en veilige trap.

De mogelijkheden qua kleur en stijl zijn eindeloos. Ga jij voor dezelfde kleur als je vloer voor een mooie eenheid of durf je te kiezen voor totaal andere kleur en look? De traptreden zijn verkrijgbaar in een diverse houtdesigns, maar ook in betonlook.

Maak je traprenovatie af met een nieuwe trapleuning, ook verkrijgbaar bij Veltman Vloeren. Laat je vrijblijvend adviseren.

Overzettreden traprenovatie

Voordelen van een traprenovatie

R

Verkrijgbaar in diverse kleuren

R

Met antislip voor meer veiligheid

R

Geluiddempend

R

Onderhoudsvriendelijk

R

Slijtvast en kras vast

R

Verkrijgbaar in diverse materialen

Traprenovatie met PVC

De treden van PVC worden op maat gemaakt en leggen we over de bestaande treden heen. De treden bestaan uit één stuk PVC voor een naadloos effect. Het verschil met een overzettrede is dat je bij PVC altijd een profiel krijgt bij de overgang van het loopgedeelte naar de neus (voorzijde) van de trap. 

Het voordeel van PVC is dat er al een antislip laag verwerkt zit in het PVC. Voor meer veiligheid kan er een antislipprofiel op het PVC geplaatst worden, deze is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Én wat dacht je van het onderhoud, PVC is heel onderhoudsvriendelijk. Makkelijk te reinigen met een vochtige doek, eventueel met een speciale PVC reiniger voor een nóg betere resultaat.

 

Traprenovatie PVC
Traprenovatie PVC

Stel je eigen trap samen

Met de trapconfigurator ontwerp je binnen een handomdraai je eigen trap. Kies je favoriete dessign, profiel en (bij een gesloten trap) je stootbord.

Overzettreden betonlook

Traprenovatie met overzettreden

Ga je liever voor een rustiger effect op de trap zonder onderbreking van een profiel op de neus, kies dan voor een traprenovatie met overzettreden. Deze treden worden op maat gemaakt en op de bestaande treden gemonteerd.

De treden worden gemaakt van een hard geperste vezel met als toplaag een slijtvaste laminaat (CPL) die verkrijgbaar is in diverse houtdessings of betonlook. In deze toplaag zit een antislip verwerkt zodat je veilig de trap op of af kunt lopen.

 

Gesloten trap renoveren

Bij een gesloten trap heb in tegenstelling tot een open trap nog de stootborden die meegenomen kunnen worden in de renovatie. Kies je voor dezelfde kleur als de treden of ga je voor een geheel andere kleur? Alles is mogelijk!

Wil je een open trap laten renoveren? Vraag naar de mogelijkheden.

 

PVC met profiel
PVC met zwart profiel
Overzettreden betonlook

Daarom Veltman

√ Betrouwbaar, integer en dichtbij | Geen mooie praatjes of gedoe

√ Geen onverwachte kosten achteraf | Eerlijke, heldere offertes

√ Producten van hoge kwaliteit | Gerenommeerde merken

√ Uitstekende legservice | Door vakspecialisten

Geverifieerd door MonsterInsights