Laminaat

Laminaat nodig?
gewoon, bij Veltman

Laminaat: de allemansvriend

Als er een vloer veelzijdig is, dan is het laminaat. Combineer houtsoorten eindeloos met verschillende legpatronen. Ga bijvoorbeeld voor eiken, beuken of esdoorn. Een laminaatvloer heeft de looks van echt hout. Wel is een laminaatvloer voordeliger dan bijvoorbeeld een echte houten of PVC vloer. Daarnaast is laminaat ook nog eens hygiënisch en vaak geschikt voor vloerverwarming. Ik geef je graag eerlijk advies over welk soort laminaat past bij jouw wensen en woning of kantoor. Kies jij voor Veltman Vloeren? Dan ga je voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voordelen van laminaat

R

Onderhoudsvriendelijk

R

Voordelige keuze

R

Handig kliksysteem

R

Ruim aanbod houtsoorten

R

Vaak geschikt voor vloerverwarming

Betrouwbaar, eerlijk en dichtbij

Een open gesprek en eerlijk advies: dat krijg je bij Veltman Vloeren. Kom langs in mijn showroom en we kijken samen wat jij zoekt en welke mogelijkheden er zijn. Wil je liever dat ik bij je thuis kom, ook dat doe ik graag. Ik neem dan diverse grote vloerstalen mee. Zo zien we direct wat werkt en wat niet. Ik doe wat ik beloof: er zijn geen addertjes onder het gras of kosten naderhand. Wat je wel krijgt? Glasheldere offertes, één betrouwbaar aanspreekpunt en een prachtige kwaliteitsvloer.

 

Bekijk de vloer in je eigen interieur

De keuze van een nieuwe vloer kan lastig zijn. Komt de kleur wel goed tot zijn recht in je eigen interieur? Dat kun je nu zelf eenvoudig bekijken met de roomplanners van mijn topmerken. Maak een foto van de ruimte en upload deze om te zien hoe de laminaatvloer eruit ziet in jouw gekozen ruimte. De collecties van Hoomline en Ambiant vind je hieronder.

Zit jouw droomvloer erbij, dan kom ik graag bij je langs met de grote vloerstaal zodat je de vloer in het echt kunt bekijken. Ik meet de ruimte gelijk voor je in en maak daarna een heldere offerte.

Kies voor mijn vakkundige legservice

Vertrouw op de legservice van Veltman Vloeren. Ik zorg ervoor dat jouw laminaatvloer of PVC vloer met zorg en aandacht wordt gelegd. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het egaliseren, de ondervloer, plinten of zelfs het transport van de vloer. Dat neem ik voor je uit handen. Zo kun jij ontspannen en je richten op andere zaken. Ook heb je één aanspreekpunt voor zowel de laminaatvloer als het leggen. Dat is efficiënt en wel zo makkelijk.

 

Daarom Veltman

√ Betrouwbaar, integer en dichtbij | Geen mooie praatjes of gedoe

√ Geen onverwachte kosten achteraf | Eerlijke, heldere offertes

√ Producten van hoge kwaliteit | Gerenommeerde merken

√ Uitstekende legservice | Door vakspecialisten

Geverifieerd door MonsterInsights