Diensten

Betrouwbaar, betrokken en eerlijk

Welke vloer jij zoekt: je vindt het bij Veltman. Van het immens populaire laminaat tot de moderne PVC-vloer. Kies voor de vloer die past bij jou. Jouw stijl en wensen. Jouw woning of kantoor. Bij Veltman Vloeren krijg je eerlijk advies van een betrouwbare vakspecialist. En het leggen? Ook dat kan ik voor je regelen.  Naast vloeren doe ik ook traprenovaties en verkoop ik wandpanelen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Showroom Veltman Vloeren

Laminaatvloeren

Immens populair én een allemansvriend: de laminaatvloer. Deze vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De keuze? Die is gigantisch. Van onder andere beuken, eiken tot esdoorn. Brede planken, dunne planken en alles daartussen in. Altijd van de hoogste kwaliteit. Dat werkt.

PVC Vloeren

PVC is modern, onderhoudsvriendelijk én verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Deze kunststofvloer is nagenoeg geluidloos en lijkt levensecht. En er zijn veel meer voordelen! Of je nu een liefhebber bent van industrieel of een landelijk interieur: bij mij vind je de PVC vloer die past bij jouw wensen en stijl.

Traprenovatie

De trap geeft karakter aan jouw huis. Met een traprenovatie heb je in een handomdraai een nieuwe, moderne en veilige trap.
De mogelijkheden qua kleur en stijl zijn eindeloos. Ga jij voor dezelfde kleur als je vloer voor een mooie eenheid of durf je te kiezen voor totaal andere kleur en look?

Akoestische wandpanelen

Dé moderne oplossing voor een betere akoestiek in je huis, kantoor of bijvoorbeeld op school. De wandpanelen zijn functioneel en decoratief in één.
Onderbreek een lange muur, gebruik de panelen als hoofdbord in je slaapkamer of bekleed de bar of toonbank voor een luxe uitstraling.

Legservice: vakwerk van de hoogste kwaliteit

Laat jouw vloer leggen door Veltman Vloeren. Je haalt een betrouwbare vakspecialist in huis die met zorg en aandacht jouw vloer legt. En bestel je de vloer bij mij? Dan zorg ik voor het transport naar jouw huis of kantoor. Wel zo makkelijk. Kies je voor Veltman Vloeren, dan kies je voor een hoge kwaliteit, vakmanschap en eerlijkheid. Geen zorgen of gedoe. Je hebt één aanspreekpunt voor alles en een heldere factuur. Kijk, dat wil je!

Geverifieerd door MonsterInsights