Over mij

Ik ben Robert. En ik ben gek van vloeren. Vloeren die perfect bij jou passen. Jouw stijl én jouw woning of kantoor. Ik geloof in eerlijk advies, transparante communicatie én kwaliteit; in vloeren en mijn service.

Na een jarenlange carrière als accountmanager kies ik ervoor mijn hart te volgen. Een route waar ik mijn hoofd én handen combineer. Iets wat ik graag naast het werk deed, is nu mijn werk. Ik ben eigen baas, dichtbij klanten en doe wat ik het liefst doe: werken met mijn handen.

Betrouwbaarheid, integriteit en kwaliteit: dat krijg je bij Veltman Vloeren. Geen aansmeerpraatjes of lastig contact op afstand. Je kunt vertrouwen op één aanspreekpunt. Ik kom graag bij je langs om de mooiste vloeren te presenteren. Daarvoor neem ik grote vloerstalen mee, zodat we direct zien wat werkt en wat niet.

En de vloer plaatsen? Met mijn legservice weet jij zeker dat er een betrouwbare vakman aan de slag gaat. Die jou begrijpt en direct kan helpen met vragen. Kwaliteit van dichtbij. En een vloer die nog jaren meegaat. Kijk, dat wil je!

diensten

Goede kwaliteit

PVC Vloeren 

PVC is enorm populair. En dat is niet voor niets. Deze mooie kunststofvloeren hebben dezelfde uitstraling als een houten vloer, zijn onderhoudsvriendelijk én geschikt als topvloer voor vloerverwarming. De praktische eigenschappen zijn eindeloos. PVC is ook perfect als je last hebt van allergieën. De moderne vloeren zijn hygiënisch, vochtbestendig en eenvoudig schoon te houden. Kies bij Veltman Vloeren uit veel verschillende kleuren en designs. Allemaal van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Goede kwaliteit

Laminaat 

Als er een vloer veelzijdig is, dan is het laminaat. Combineer houtsoorten eindeloos met verschillende legpatronen. Ga bijvoorbeeld voor eiken, beuken of esdoorn. Een laminaatvloer heeft de looks van echt hout. Wel is een laminaatvloer voordeliger dan bijvoorbeeld een echte houten of PVC vloer. Daarnaast is laminaat ook nog eens hygiënisch en vaak geschikt voor vloerverwarming. Ik geef je graag eerlijk advies over welk soort laminaat past bij jouw wensen en woning of kantoor. Kies jij voor Veltman Vloeren? Dan ga je voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Goede kwaliteit

Legservice

Met de legservice van Veltman Vloeren wordt jouw laminaat- of
PVC-vloer perfect gelegd door een betrouwbare vakman. Het voordeel van mijn legservice? Ik neem alles voor je uit handen. Van het egaliseren van de vloer en het plaatsen van de ondervloer tot het aanbrengen van hoge of lage plinten. En het transport? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Als je jouw vloer bestelt bij Veltman Vloeren, dan zorg ik voor het transport naar huis of kantoor. Ik doe wat ik beloof: er zijn geen addertjes onder het gras of kosten naderhand. Wat je wel krijgt? Een heldere offerte, één aanspreekpunt en een prachtig gelegde kwaliteitsvloer.

Geverifieerd door MonsterInsights